پرداخت آنلاین اشتراک

برای پرداخت آنلاین وجه حق اشتراک ماهیانه کلیک بفرمایید.

 

برچسبهای مفید

سامانه نان تازه,نان تازه درب محل,نان تازه,نان تازه روزانه,نانوایی آنلاین,نان سنگک روزانه,خرید اینترنتی نان,هر صبح یک نان تازه,فواید نان تازه,فواید نان سنگک,تحویل نان درب محل,نانوایی درب محل,نانوایی شبانه روزی,نان,تحویل نان درب محل,سفارش آنلاین نان,قیمت نان,نان بربری,نان تافتون,نان گرده,نانوایی آنلاین,خرید اینترنتی نان,بقچه,بقچه نان

کیفیت نان به نوع آرد آن بستگی دارد . در حقيقت آرد به پودر يا ذراتي گفته مي شود كه از خرد كردن و آسياب كردن دانه هاي نشاسته اي،غلات،ريشه هاي زيرزميني و حبوبات به دست مي آيد. اگرچه امروزه انواع آرد نان از آردهاي مختلف از جمله جو،چاودار، ذرت و ... تهيه مي شوند اما ترجيحا آرد گندم براي توليد نان در بسياري از فرهنگ ها مورد استفاده قرار مي گيرد و منظور از آرد در دستور العمل هاي غذايي بدون عنوان نوع آن، آرد گندم مي باشد. زيرا آرد ساير غلات يا فاقد گلوتن هستند يا آنکه گلوتن موجود در آن ها بسيار ناچيز مي باشد.

مهمترين ويژگيهاي آرد که مي تواند برروي عمل آوري خمير و پخت نان و در نهايت کيفيت نان توليدي اثر گذار باشد عبارتند از : ميزان پروتئين آرد، ميزان خاکستر و اندازه ذرات آرد.

انواع آرد نان در صنايع پخت و نانوايي بر اساس محصول مورد نظر انتخاب مي شود.اصولا آرد گندم را بر مبناي خاکستر طبقه بندي مي نمايند از روي ميزان خاکستر مي توان به درجه استخراج آرد، درجه رنگ تيرگي يا روشني آرد پي برد و نوع مصرف و مناسب بودن آن را جهت هر نوع نان تعيين نمود.

 

طبقه بندي انواع آرد نان بر اساس ميزان درجه استخراج

 نوع آرد

نوع مصرف

آرد کامل

نان سنگک

آرد تيره

نان سنگک

آرد سبوس گرفته

نان لواش – نان تافتون

آرد ستاره

نان بربري – نان حجيم

آرد نول

نان حجيم – شيريني پزي

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید